Makarna yaparken haşlamadan soslu hazırlamak gerçekten pratik bir yöntem. Su kaynatma aşamasında tuz ekleyerek makarnanın lezzetini artırmanız önemli. Peki, sizce hangi sos makarnaya en çok yakışır? Mesela domates sosu mu, yoksa krema sosu mu? Ayrıca, sosu hazırlarken aromalar için soğan ve sarımsak kullanmak, gerçekten lezzeti artırıyor. Sosun kıvamını ayarlamak için ayırdığınız makarna suyu da çok yerinde bir öneri. Servis aşamasında taze otlar eklemek de hem görsellik hem de aroma katıyor. Sizce bu yöntemle denediğiniz en özel makarna hangisiydi?
Makarna yaparken haşlamadan soslu hazırlamak gerçekten pratik bir yöntem. Su kaynatma aşamasında tuz ekleyerek makarnanın lezzetini artırmanız önemli. Peki, sizce hangi sos makarnaya en çok yakışır? Mesela domates sosu mu, yoksa krema sosu mu? Ayrıca, sosu hazırlarken aromalar için soğan ve sarımsak kullanmak, gerçekten lezzeti artırıyor. Sosun kıvamını ayarlamak için ayırdığınız makarna suyu da çok yerinde bir öneri. Servis aşamasında taze otlar eklemek de hem görsellik hem de aroma katıyor. Sizce bu yöntemle denediğiniz en özel makarna hangisiydi?
Cevap yaz