Salçalı patates kızartması sosunu yaparken, özellikle sarımsak ve baharatların uyumuna dikkat ettim. Sarımsakların yanmaması için nasıl bir yöntem izlediniz? Ayrıca, taze soğan ekleyerek sosun görünümünü nasıl zenginleştirdiğinizi merak ediyorum. Sosun kıvamını ayarlamak için su eklediğinizde, istediğiniz kıvama ulaşmak için ne kadar süre kaynatıyorsunuz? Farklı baharatlar ekleyerek denemeler yaptığınızda hangi tatları daha çok sevdiniz?
Salçalı patates kızartması sosunu yaparken, özellikle sarımsak ve baharatların uyumuna dikkat ettim. Sarımsakların yanmaması için nasıl bir yöntem izlediniz? Ayrıca, taze soğan ekleyerek sosun görünümünü nasıl zenginleştirdiğinizi merak ediyorum. Sosun kıvamını ayarlamak için su eklediğinizde, istediğiniz kıvama ulaşmak için ne kadar süre kaynatıyorsunuz? Farklı baharatlar ekleyerek denemeler yaptığınızda hangi tatları daha çok sevdiniz?
Cevap yaz